Algemene voorwaarden Ahimsa Yoga en Balans

Blokken en betalen

• Vier keer per jaar worden er blokken van 10 lessen gegeven. Nieuwe deelnemers geven zich op voor 10 lessen of de resterende lessen van een blok bij instroming.

• Een blok van 10 weken Mindful Hatha Yoga kost voor 1 x per week: €85.- (of €8,50- per resterende les bij instroming). Dit is inclusief BTW.

• Meld je je aan voor 2 x in de week dan kost dit €154,- voor 20 lessen in één blok (of €15,40 per resterende week bij instroming) Dit geldt ook voor een tweede gezinslid (partner, zoon, dochter), deze betaald maar €69,- voor het blok

• Het lesgeld in twee of drie delen betalen mag in overleg.

• Zonder voortijdige afmelding van het nieuwe blok wordt het lesgeld alsnog in rekening gebracht.

Gemiste les(sen) afmelden en inhalen

• Als je een les niet kunt komen dan verwacht ik een afmelding. Afmelden kan tot een uur voor de start van de eerste les op een dagdeel. Dus voor 18:00 uur als je ’s avonds komt en voor 08:15 uur als je de ochtend komt (dit geldt dus ook voor de tweede groep omdat ik tussendoor geen mensen meer kan mobiliseren om bijvoorbeeld te komen inhalen).

• Afmelden graag telefonisch of per mail. Dus niet via Messenger. Het snelst gaat het via SMS of WhatsApp op 06-464 10 751 of ahimsa-yoga@kpnmail.mail (Ik kan mijn mail lezen op de locatie). Een gemiste les kan bij op tijd afmelden ingehaald worden, mits plek, op een ander tijdstip diezelfde week of later in het blok. Zelfs in een volgend blok mag je je gemiste les(sen) nog komen inhalen, als je besluit verder te gaan, maar de lessen schuiven dus niet door. Hoeveel lessen je nog in moet halen hou je zelf bij en ik vertrouw je daar volledig in. Een inhaalles plannen we samen in. Als er genoeg ruimte is dan mag je in plaats van inhalen ook een keer samen met iemand komen (zoon, dochter, vriend, vriendin, moeder, zus). Deze persoon hoeft dan niets te betalen.

• Bij het niet of niet op tijd afmelden van je les vervalt het recht om deze les in te halen op een ander moment.

Schoolvakantie:

• Tijdens de schoolvakanties van de basisscholen in Midden-Drenthe worden er geen reguliere lessen gegeven..

Buiten de schoolvakantie:

Ben je op vakantie buiten de zomerschoolvakantie dan mag je tot maximaal 5 aaneengesloten weken afwezig zijn zonder je plek te verliezen binnen je groep. Deze lessen mag je van het lesgeld aftrekken. Wel wil ik graag voor aanvang van het blok hiervan op de hoogte gebracht worden zodat ik je absentie kan verwerken in mijn planningslijst.

Stoppen met de lessen en teruggave lesgeld:

• Als je niet meer wilt deelnemen aan het volgende blok of eventueel een andere tijd wilt proberen dan geef je dit ca twee weken voor de start van het nieuwe blok aan mij door. Ik stuur voortijds hiervan een herinnering. Als er niets veranderd aan jouw deelname dan wordt deze automatisch verlengd.

• Tussentijds stoppen met de lessen kan door bijzondere redenen natuurlijk voorkomen. In overleg met mij zal al dan niet (een deel van) het lesgeld terug gestort worden.

• Bij afwezigheid van mij, door bijvoorbeeld ziekte, dan zal de cursist het bedrag van de gemiste les(sen) terug ontvangen of zal worden verrekend met een volgend blok.

Gezondheid en risico:

• Heb je gezondheidsklachten dan is het wenselijk om dit even te vermelden. Ik ben geen fysiotherapeut of arts maar denk graag mee over alternatieve houdingen en antwoorden op vragen die ontstaan binnen de yogabeoefening. Daarbij is het goed om te weten dat ik mij houdt aan de beroepscode voor yogadocenten en met alle informatie vertrouwelijk om zal gaan. Verder is het belangrijk om altijd even overleg te hebben met een behandelend arts, fysiotherapeut of huisarts als je twijfelt over het wel of niet mee kunnen doen aan yoga.

• Het volgen van yogalessen bij “Ahimsa-Yoga en Balans” is op eigen risico.

• Voor informatie over de beroepscode die horen bij certificering bij de Vereniging Yogadocenten Nederland kun je kijken op: http://www.yoganederland.nl/beroepscode