Tweedaagse Yoga- en meditatieweekend

19 en 20 oktober 2019
28 en 29 maart 2020

Twee dagen ontspannen op een mooie locatie in Drenthe, waar we Mindful Yoga (een zachte, ontspannende vorm van yoga) en mindfulmeditatie beoefenen.

De thema’s “Ahimsa” en “Heartfulness” lopen als een rode draad door het weekend.

  • Ahimsa: geweldloosheid mbt jezelf en de wereld om je heen. Dit thema komt vooral terug tijdens de yogabeoefening.
  • Heartfulness: compassie en mededogen voor jezelf en de wereld om je heen. Dit thema komt voral terug tijdens de meditaties.

De locatie is dusdanig ingedeeld dat er ruimte is voor samenzijn maar ook om de stilte op te zoeken. Naast het programma is er “eigentijd” om te wandelen, lezen of om alleen maar te zijn. Er liggen boeken voor je te leen over yoga, meditatie, filosofie enz en voor de liefhebbers is er een sauna en een hottub aanwezig. Het weekend is volledig verzorgd zodat er alleen maar tijd is voor jezelf!
Locatie:
Smalhoorn in Orvelte, Drenthe

Prijs:
Als je je vóór juni 2019 aanmeldt (of vóór november voor t weekend in maart 2020) betaal je €260,- p.p. Meld je je later aan dan betaal je €290,- p.p. Dit is inclusief overnachting, ontbijt, 2 keer lunch en avondmaaltijd.

Er zijn twee grotere slaapvertrekken welke per twee, drie of vier bedden zijn afgebakend met driekwart hoge muren. We proberen mensen zoveel mogelijk verspreid en met “eigenruimte” in te delen. Mocht je juist samen komen en willen zijn dan kun je dat aangeven t.b.v. de indeling. Je aanmelding is definitief na betaling.

Er is plek voor minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers
Aankomst vanaf zaterdag 09:00 uur, start programma om 10:00 uur. Einde programma 16:00 uur, afreizen tot ca. 17:00 uur
Wil je meer weten of jezelf aanmelden? Stuur dan gerust een berichtje naar sandra.schmidt@planet.nl of vul het contactformulier in.
yoga-1812695__340