Inhuur

In overleg kun je mij inhuren voor groepen. Dit kan in het Annie Londohuis in Westerbork of op jouw eigen gekozen locatie. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Per uur: Mindful Hatha Yoga of mindfulmeditatie: €110,- per 60/75 minuten tot 14 deelnemers op mijn eigen locatie in Westerbork (incl. thee). Andere locatie prijs in overleg.

Workshop van ca 3 uur kost €30,- p.p op mijn eigen locatie in Westerbork en is inclusief thee en een handout met de oefeningen (minimaal 6 maximaal 14 deelnemers). Andere locatie prijs in overleg.

Dag: Van ca. 10:00 – 16:00/17:00 uur €65,- p.p op mijn eigen locatie inclusief lunch, thee en een handout met de oefeningen (minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers). Andere locatie prijs in overleg.

Voorbeelden thema’s en workshops:

Mindfulness in het dagelijks leven
Mindful en eten
Mindful en wandelen
Heartfulness en compassie door meditatie
Stiltedag volledig begeleid
Yoga en meditatiedag volledig begeleid
Yoga voor Schouders en nek
Yoga voor Heupen en onderrug
Yoga voor Borstgebied en bovenrug
Yoga Nidra
Mindful Hatha Yoga

Maar misschien heb je een eigen idee, vraag naar de mogelijkheden. Alle lessen worden gegeven door Sandra Schmidt-Bergman. Zij heeft een 4-jarige opleiding tot yogadocente gevolgd en is een geyogaruimte3certificeerd lid van de Vereniging voor Yogadocenten Nederland. Hierbij hoort een gedrags- en beroepscode voor yogadocenten. Daarnaast is zij verplicht om jaarlijks bijscholingen te volgen voor haar eigen verdieping en ontwikkeling. Naast deze 4-jarige opleiding tot Hatha Yogadocente en vele bijscholingen heeft zij de opleiding Mindfulness Based Stress Reduction, de specialisatie “Yoga voor fysiek beperkten en chronisch zieken” en diverse natuurworkshops mogen volgen.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je bellen of appen/sms-en op 06 464 10 751 of een mail sturen naar ahimsa-yoga@kpnmail.nl

Prijzen zijn exclusief 21% BTW voor bedrijven.
KvK-nummer: 6390910